واکنش نماینده مجلس به تعیین تکلیف ارز ترجیحی دارو-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

واکنش نماینده مجلس به تعیین تکلیف ارز ترجیحی دارو

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره حذف ارز ترجیحی دارو پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر علی اصغر باقرزاده، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در واکنش به تعیین تکلیف ارز ترجیحی در لایحه بودجه سال بعد گفت: شرمنده مردم هستیم که نتوانستیم این تصمیم خطرناک را تغییر دهیم. هنوز زیر ساخت‌های لازم برای اجرای این طرح مخصوصا در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی انجام نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، هنوز ۸ تا ۹ میلیون از مردم ما تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و با این تصمیم برای ارز ترجیحی مردم ضرر می‌کنند.  

مجلس مصوب کرد در صورتی که دولت قصد حذف کالایی را از سبد ارز ترجیحی داشته باشد، ترتیبات قانونی جبران زیان رفاه مصرف کنندگان را برای کالاهای اساسی با کالابرگ الکترونیکی انجام دهد.

باقرزاده با بیان اینکه قبول داریم ارز ترجیحی فساد زاست، اعلام کرد: در این شرایط ساختارهای لازم برای این تصمیم برای تغییر شیوه تخصیص  ارز ترجیحی فراهم نشده است.  

این نماینده مجلس یازدهم گفت: این تصمیم برای ارز ترجیحی در چند ماه آینده منجر به گرانی دارو می‌شود و اصلا به صلاح کشور نیست. در همین شرایط احتکار دارو شروع شده است. متاسفانه نمایندگان مجلس را در شرایطی قرار دادند که خسته شدند و به یک باره بدون اینکه اجازه دهند نمایندگان تذکر و اخطار لازم را بدهند این مسئله را تصویب کردند و در یک دقیقه برای ارز ترجیحی تصمیم‌گیری کردند.  

بر اساس مصوبه امروز مجلس برای امور پزشکی از طریق بیمه‌ها و با راه‌های جایگزین مطمئن به حذف ارز ترجیحی این کالاها اقدام شود؛ به طوری که افراد بتوانند این کالاها و خدمات را به نرخ پایان شهریور ۱۴۰۰ و در سقف سهمیه تعیین شده تهیه کنند.

باقر زاده گفت: با این تصمیم هیچ تکلیفی به دولت برای تخصیص ارز ترجیحی داده نشده و فقط اجازه داده شده و این به معنی این است که دولت اختیار دارد هر کاری می‌خواهد برای ارز ترجیحی انجام دهد. وقتی ارز ۹ میلیارد دلاری را به ریال تبدیل کردند و آن هم به این صورت که دولت اجازه دارد این مبلغ را تخصیص بدهد یا ندهد؟ نمی‌دانیم با چه روندی این مصوبه را داشتند.  

این نماینده مجلس اعلام کرد: تلاش کردیم این موضوع مصوب نشود، ولی موفق نشدیم./مشرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار